Studenten eventmanagement VIVES organiseren straatfestival in opdracht van Stad Kortrijk

Frank Devos
ruerose.png

Op zaterdag 11 februari 2017 vindt de derde editie van La Rue en Rose plaats. Het straatfestival biedt artiesten met verschillende achtergronden de kans om hun talenten aan een groot publiek te tonen en zet de winkelstraten van 14u tot en met 17u in vuur en vlam.

La Rue en Rose wordt georganiseerd door de Stad Kortrijk in samenwerking met studenten eventmanagement van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES campus Kortrijk.

La Rue en Rose is meer dan muziek alleen. Je treft er muzikanten, woord- en beeldkunstenaars, dansers, circusartiesten en nog veel meer aan. Ook deze editie wil La Rue en Rose podiumkansen creëren voor gepassioneerde artiesten met of zonder veel ervaring. Tegelijkertijd zet dit straatfestival Kortrijk in een creatief daglicht. Net zoals in 2015 en 2016 kunnen ook kinderen hun plezier vinden in Atelier en Rose. Daar zal opnieuw een team van enthousiaste animatoren voor hen klaarstaan.

Ook de allerkleinsten kunnen zich creatief laten kennen in het Atelier en Rose. Er wordt gekleurd, geknutseld, gecreëerd... Jonge gezinnen kunnen hiervoor terecht aan de stand in de Lange Steenstraat. De studenten van de opleiding eventmanagement van VIVES die instaan voor de hele organisatie van het festival zullen zich op 11 februari 2017 in het bijzonder op de kleinsten focussen.

Ter gelegenheid van deze derde editie, zal er ook een speciale foodtruck aanwezig zijn. Choco Kebab uit Gent maakt hartige wraps gevuld met chocolade snippers, ijs, fruit en noten. Zo kunnen bezoekers hun dag vullen met winkelen, genieten van verschillende acts én proeven van de chocoladegerechtjes, geïnspireerd door verschillende culturen.

Deel dit via