Studenten eventmanagement van VIVES Kortrijk organiseren fundraising met hotelschool Ter Duinen

Frank Devos
UHTTI.jpg

De opleiding eventmanagement van VIVES Campus Kortrijk en hotelschool Ter Duinen slaan de handen in elkaar en organiseren op woensdag 6 december 2017 Diner Afrique, een fundraisingavond ten voordele van het Uganda Hotel and Tourism Training Institute. Restaurant Escoffier in Koksijde wordt voor de gelegenheid ingekleed in Afrikaanse stijl.

Uganda Hotel and Tourism Training Institute is een hotelschool in Jinja, zo'n twee uur van de Oegandese hoofdstad Kampala. Boeken en cursussen zijn er schaars, internet en elektronica beperkt en er is een gebrek aan warm water. Om die reden besloten de laatstejaarsstudenten eventmanagement om samen met hotelschool Ter Duinen geld in te zamelen ten voordele van het UHTTI.

“Voor het Diner Afrique bouwen we het Escoffier-restaurant om tot een Afrikaanse jungle, helemaal afgewerkt met aangepaste markt, decoratie, muziek en acts. Chef Cloet en Chef Denys nemen alle aanwezigen mee op een gastronomische reis,” vertelt Anoesjka Declerck, student eventmanagement. 

Wie het evenement wil bijwonen, kan een plaats aan tafel reserveren tot en met 30 november 2017. De kostprijs is €65,- p.p., all-inclusive.

Deel dit via