Studenten eventmanagement van VIVES Kortrijk organiseren Mardi Gras-netwerkevenement in Kuurne

Frank Devos
eventkuurne.png

Jaarlijks organiseert de Confrérie van het Ezelskruiske, onderdeel van de Kuurnse Orde van de Ezel, het evenement Mardi Gras. Op dinsdag 5 maart 2019 vindt de 14e editie plaats in de Kubox van Kuurne. Dit jaar verwelkomen de organisatoren hun gasten volledig in Great Gatsby-style. De organisatie is in handen van studenten eventmanagement van VIVES Kortrijk.

De Branding

Elk jaar gaat de winst van dit evenement naar een goed doel. Dit jaar koos de Confrérie voor De Branding. Dit dienstverleningscentrum ondersteunt mensen met een beperking. Dankzij hen krijgen deze mensen onderdak, beleving en groei- en werkgelegenheid. Met het ingezamelde bedrag wil De Branding een nieuwe oven kopen om keramische kunstwerkjes in te verwerken. 

Great Gatsby

Het thema is gebaseerd op de film The Great Gatsby. Het verhaal gaat over de jonge Nick Carraway die in contact komt met de miljonair Jay Gatsby. Vanaf dan draait alles rond extravagante en  luxueuze feestjes. En dit wil Mardi Gras dit jaar ook bereiken, een groot vip-feest samen met 500 gasten. 

Voor de tweede maal werken de organisatoren samen met studenten eventmanagement uit VIVES Kortrijk. Door samen te zitten me jonge geesten en mensen buiten het event komen een heleboel nieuwe ideeën aan bod. De creatieve studenten zorgen voor een uitgerust totaalconcept met aandacht voor details in de decoratie, het meubilair, de inkleding, …

Deel dit via