Reanimeren kun je bij VIVES nu ook thuis online leren

Frank Devos
reanimatie.jpg

Je wilt op elk moment klaar zijn om tot actie over te gaan als er iemand plots een circulatiestilstand krijgt? Of je leerde ooit reanimeren, maar bent niet meer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en wilt het opnieuw in de vingers krijgen? Maar terzelfdertijd heb je geen zin of tijd om de lessen op verplaatsing te volgen? Dan is de online leermodule reanimatie van VIVES dé oplossing voor jou!

Basic Life Support of BLS is iets waartoe elke burger, al dan niet professional binnen de gezondheidszorg, in staat moet zijn. Dit impliceert dat je op de hoogte moet zijn van een aantal theoretische kaders en dat je deze in handelingen moet kunnen omzetten. De theorie wordt aangereikt via een online leermodule die je zelf, op jouw tempo, waar en wanneer je het wilt, doorloopt.

Als je denkt dat je klaar bent voor de praktijk, kom je een uurtje oefenen op de campus VIVES Xaverianenstraat, waarna je onmiddellijk de test aflegt en je attest in de wacht kunt slepen.

De evaluaties zijn gepland in VIVES Brugge Xaverianenstraat op 17 oktober en 19 december 2018, en 3 april en 22 mei 2019. De deelnameprijs bedraagt € 25. Inschrijven kan online op de pagina van de online leermodule reanimatie.

Deel dit via