Professioneel DJ Tim Hüfken verzorgt sessie rond invloed van muziek en frequenties in VIVES campus Kortrijk

Frank Devos
dj.jpg

Op donderdag 12 mei 2016 van 17u tot 18u30 verzorgt Tim Hüfken een sessie rond Out of the box – de invloed van muziek en frequenties (van 432 Hz tot magnetron). Tim Hüfken is professioneel DJ en producer, en heeft o.a. samenwerkingen met Jean-Michel Jarre op zijn naam staan. Dit vindt plaats in het Wellnesshuis van VIVES, Etienne Sabbelaan 4 in Kortrijk, in een organisatie van VIVES Kortrijk Business School. De deelnameprijs bedraagt 20 euro.

Hüfken is altijd gefascineerd gebleven door essentiële vragen. Wat is muziek nu feitelijk echt? Waartoe is ze in staat? Wat voor invloed hebben bepaalde specifieke frequenties en tonen? Bestaat er zoiets als een heilzame stemming?

In deze uiteenzetting zal een scala van onderwerpen aan bod komen zoals brainwaves en hun toepassingen, 432 Hertz stemming in combinatie met de gulden snede en de fibonacci getallenreeksen maar ook meer alledaagse onderwerpen zoals de invloed van gsm's, wifi en magnetron. Alles ondersteund door wetenschappelijke studies en met veel fascinerend video- en luistermateriaal. Want dat wordt de rode draad van deze presentatie. De helende kracht van 432 Hertz muziek.

Deze sessie is een aanrader voor iedereen die met muziek en wellbeing bezig is, als werk, hobby of gewoon als levensstijl.

Info en inschrijving op www.kortrijkbusinessschool.be.

Deel dit via