Prijs voor meest verdienstelijke student voedingsmiddelentechnologie aan VIVES campus Roeselare

Frank Devos
anoukmulder.png

Mulder Natural Foods schonk tijdens de promotiezitting van de opleiding agro- en biotechnologie van VIVES campus Roeselare een prijs aan de meest verdienstelijke student voedingsmiddelentechnologie. Anouk Declercq uit Wingene studeerde na haar opleiding in Ter Groene Poorte voedingsmiddelentechnologie aan VIVES.

Ze kon zich niet alleen verdiepen in de bakkerijtechnologie maar maakte ook kennis met andere sectoren binnen de voedingsindustrie. Anouk vond net zoals haar collega-voedingsmiddelentechnologen vrij snel werk. Ze heeft nu een boeiende job als kwaliteitsmedewerker bij Meat & More. De meeste bakkers/voedingstechnologen blijven bij hun eerste passie en baten nu een innovatieve bakkerij uit of werken als bakker-technoloog in een voedingsbedrijf. 

Anouk Declercq studeerde in het middelbaar TSO-bakkerij, net zoals andere TSO-richtingen (TW, biotechniek, STW, voedingstechnieken ,…) en ASO-richtingen een ideale instroomrichting voor voedingsmiddelentechnologie.

Deel dit via