Opencampusdagen VIVES op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 van 13-17u

Frank Devos
bruggestationles.png

Interesse om aan VIVES te studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de opencampusdagen. Die vinden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018. Je kunt op beide dagen terecht van 13u tot 17u op onze campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Tijdens de opencampusdagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek, en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

We verwelkomen graag jou en je ouders. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... In alle campussen vinden er infosessies plaats.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Tijdens onze opencampusdagen is onze campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is eveneens geopend op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 van 13u tot 17u.

Deel dit via