Meer dan dertig internationale docenten geven les aan studenten handelswetenschappen en bedrijfskunde in VIVES Kortrijk

Frank Devos
internationalmanagement.jpg

Volgende week krijgt het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES campus Kortrijk meer dan 35 buitenlandse gastprofessoren en -docenten op bezoek in het kader van de jaarlijkse International Staff Days.

Deze gasten van partneruniversiteiten uit 18 verschillende landen brengen workshops voor alle tweedejaarsstudenten in officemanagementbedrijfsmanagement en toegepaste informatica. Na een breed aanbod aan sessies gericht op de verschillende vakgebieden op dinsdag en woensdag volgt een plenair programma in Aula ‘t Forum op donderdag. Die dag komen een reeks sprekers aan bod die hun internationaalgetinte carrière toelichten (oud-studenten), hun partneruniversiteit op een verre bestemming, internationale studieprogramma's of het belang van internationalisering in hun werkveld. 

De bedoeling van de International Staff Days van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES campus Kortrijk is studenten warm te maken voor internationale ervaringen en hen te laten voelen hoe sterk internationalisering verweven zit in onze wereld en hun toekomstige job.

Studenten van het studiegebied die al spelen met het idee om in het buitenland te studeren of stage te lopen, kunnen trouwens op woensdagavond 22 november 2017 informeel kennismaken met alle gasten op de Go International Night.

Deel dit via