Loïc, the Rookie Cook, komt live koken in VIVES Brugge Xaverianenstraat

Frank Devos
loiczorlgab.png

Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk) zet Loïc het leven van tienduizenden studenten op z'n kop. Op woensdag 24 oktober 2018 van 11u30 tot 13u30 komt Loïc live koken in het restaurant van VIVES Brugge Xaverianenstraat.

Studenten kunnen de kookdemo live bekijken in het restaurant en vinden die middag ook het gerecht van Loïc terug op het menu. Loïc maakt superlekkere gerechtjes, die spotgoedkoop zijn en in een wip klaar! Geen vettige kebab en diepvrieskost bij onze Rookie Cook, wel superlekkere pasta meatballs en een zelfgemaakte panpizza. In zijn boek The Rookie Cook toont Loïc wie hij is en wat jij zeker snel eens moet uitproberen.

Wil je Loïc aan het werk zien? In het studentenrestaurant van VIVES Brugge Xaverianenstraat toont The Rookie Cook hoe je snel en met weinig ingrediënten lekkere gerechten maakt.

Deel dit via