Lezing Ronald van Warmerdam over Jordaans vluchtelingenproject in VIVES Kortrijk

Frank Devos
ronald.jpg

VIVES Kortrijk heeft op donderdag 22 november 2018 Ronald van Warmerdam te gast. In opdracht van de stad Amsterdam werkt hij in Jordanië aan projecten voor het vluchtelingenkamp Za'atari, dat zich na jaren ontwikkelt als stad. Deze lezing kadert in de International Staff Week voor alle tweedejaarsstudenten van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Voor die studenten zijn in de komende week drie lesdagen vervangen door een internationaal programma. Meer dan dertig buitenlandse gastprofessoren uit achttien verschillende landen in vier continenten bieden deze studenten workshops aan op dinsdag en woensdag.

Op donderdagvoormiddag 22 november 2018 vindt er dan een plenair programma plaats in de aula van ’t Forum van VIVES Kortrijk. Keynote spreker is Ronald van Warmerdam. Naast zijn werk in Jordanië, waar hij ook met studenten werkt, is hij docent aan de Technische Universiteit van Delft. Daarnaast komt een aantal oud-studenten van VIVES met een internationale loopbaan aan het woord.

Deel dit via