Infomoment lerarenopleidingen in VIVES Kortrijk

Frank Devos
balo11.jpg

Ben je op zoek naar een nieuwe studie of wil je nog starten met een opleiding tot leraar lager onderwijs of kleuteronderwijs via dagonderwijs? Of heb je al een diploma en heb je interesse in een verkort traject? Dan kun je in februari nog instromen in een VIVES lerarenopleiding.

Om je hierover te informeren organiseert VIVES een infomoment op vrijdag 1 februari 2019, doorlopend van 18-20u, in het gebouw van het studiegebied onderwijs in VIVES Kortrijk.

Tijdens dit infomoment maken de opleidingshoofden je wegwijs om in februari van start te gaan met de lerarenopleiding in VIVES Kortrijk. Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van deze opleidingen in te kijken.

Verkorte trajecten

Ook voor meer informatie over de verkorte trajecten met start in februari kun je tijdens dit infomoment terecht bij de opleidingshoofden. Zodra je een eerste diploma op zak hebt, kun je bij VIVES via een verkorte studieroute een tweede bachelordiploma binnen het studiegebied onderwijs behalen.

Aangezien je een diploma hoger onderwijs hebt, hoef je de volledige opleiding van 180 studiepunten niet meer te volgen. Dankzij de vrijstellingen die je krijgt, volg je een programma van maximum 120 studiepunten. Dit betekent dat we focussen op de kern van de opleiding: de inhoudelijke en didactische expertise uit de verschillende leerdomeinen. Via praktijkgerichte opdrachten en stage kan je je competenties verder ontwikkelen.

Deel dit via