Infocafé voor zesdejaars in VIVES

Frank Devos
groep.png

VIVES houdt op woensdag 9 november 2016 van 14 tot 17u een infocafé voor zesdejaars van het secundair onderwijs. Dat is het geval in alle campussen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Je snuift er de sfeer op, ontdekt hoe het voelt om een les mee te volgen in het hoger onderwijs en hoe het leven op campus eruit ziet. Uiteraard kan je tijdens het infocafé alle informatie krijgen over de verschillende opleidingen die je aan VIVES kan volgen, maar we willen je vooral laten kennismaken met het studentenleven.

Het infocafé van VIVES vindt plaats van 14u tot 17u. We ontvangen je graag al van 13u30 met een drankje. Deelname is gratis, maar aanmelden is - omwille van de grote populariteit – vereist via onze infocafépagina.

VIVES biedt opleidingen aan in de studiegebieden biotechniek (Roeselare), gezondheidszorg (Brugge, Kortrijk en Roeselare), handelswetenschappen en bedrijfskunde (Brugge en Kortrijk), industriële wetenschappen en technologie (Oostende en Kortrijk), onderwijs (Kortrijk, Torhout, Brugge) en sociaal-agogisch werk (Kortrijk).

Deel dit via