Infoavond voor ouders in VIVES campussen Kortrijk en Brugge

Frank Devos
Campus Kortrijk Aula

Op woensdag 19 april 2017 om 18u30 organiseert Hogeschool VIVES op de campussen in Kortrijk en Brugge een informatieavond voor ouders over studeren in het hoger onderwijs. Wat is het verschil tussen een bachelor en een master? Wat is leerkrediet? Hoe werkt het examensysteem? Hoe ziet een jaar in het hoger onderwijs eruit? En vooral: wat kost het? Inschrijven kan hier.

VIVES is de grootste hogeschool van West-Vlaanderen en zelfs een van de grootste van heel het land. Maar dat wil niet zeggen dat deze infoavond louter bedoeld is voor (ouders van) toekomstige VIVES-studenten. Integendeel, op onze infoavond brengen onderwijsexperts van VIVES op een eerlijke en neutrale manier informatie over het hogeschoollandschap, ook voor wie elders gaat studeren dan VIVES. Ook dan ben je van harte welkom.

Programma

18u30: Onthaal met broodjes 
19u00: Verder studeren in het hoger onderwijs
20u30: Vragenuurtje

Op de infoavond voor ouders is er geen specifieke informatie over de verschillende opleidingen van VIVES; daarvoor ontvangen we je graag op onze infomomenten. Wel vertellen we je alles over studeren in het hoger onderwijs, en wat voor veranderingen dit voor ouders met zich brengt. En wie dat wil, kan achteraf ook bij ons inschrijven.

We ontvangen je graag op onze campussen in Kortrijk of Brugge. Schrijf je nu in. De studieavond is bedoeld voor ouders, maar uiteraard zijn ook toekomstige studenten van harte welkom.

Let op: deze avond is bedoeld voor ouders van studenten die volgend jaar aan een reguliere bacheloropleiding in het hoger onderwijs willen starten. Op deze avond is geen info voorzien over afstandsonderwijs of HBO5.

Deel dit via