Docent VIVES geeft les in morphsuit als studenten 300 euro inzamelen voor Rode Neuzen Dag

Frank Devos
morphsuit.png

Wouter De Schepper, docent marketing aan Hogeschool VIVES campus Kortrijk, daagt zijn studenten uit om 300 euro in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Als tegenprestatie zal hij op maandag 16 november les geven in een rood morphsuit. Bovendien veilt hij gesigneerde handschoenen van Matz Sels, keeper bij AA Gent en de Rode Duivels.

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met heel Vlaanderen wil men op de meest gekke manieren geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. De opbrengst van Rode Neuzen Dag gaat naar het Rode Neuzen Fonds. De stichting gebruikt het geld om allerlei initiatieven te ondersteunen die hulp bieden aan jongeren met psychische problemen.

Naast de actie met de studenten veilt Wouter op eBay ook gesigneerde handschoenen van kersvers Rode Duivel Matz Sels. Hij is immers oud-student aan Hogeschool VIVES in onderwijs op afstand. Aan Hogeschool VIVES studeren 2300 studenten op afstand in 27 afstudeerrichtingen van bacheloropleidingen. VIVES is daarmee uniek in Vlaanderen.

Meer info over de actie vind je op deze Facebookpagina.

Deel dit via