Coronaproof wandeltocht bij VIVES Brugge op zondag 18 oktober 2020

Frank Devos
campustocht.jpg

De VIVES-Campustocht is dit jaar al aan de 13e editie toe, opnieuw in samenwerking met de Brugsche Globetrotters. Er is voor elk wat wils, je kan immers kiezen tussen de afstanden 6, 12, 18, 24 en 30 km. Het startuur is afhankelijk van de gekozen afstand.

De tocht loopt langs diverse kasteeldomeinen zoals Tillegembos, Tudor, Beisbroek, en de grootste afstanden tot aan het kasteel Van Caloen in Loppem. Vertrekpunt dit jaar is de nieuwe sportcampus Xaverianen. Parkeren kan nog steeds op het parkeerterrein van VIVES.

De wandeltocht is coronaproof. Er zijn geen officiële rustposten maar bij de start krijg je een bevoorradingszakje met eten en drinken voor onderweg. Leden van Wandelsport Vlaanderen betalen 6 €, niet-leden 7 € en leden van de Brugsche Globetrotters slechts 4 €. I Het aantal deelnemers is beperkt tot 500. Indien het evenement in laatste instantie wordt geannuleerd krijgen de ingeschreven deelnemers hun deelnamebedrag teruggestort. Aanmelden kan via www.brugsche-globetrotters.be.

Deel dit via