Congres rond welzijn van mens en dier in dierenartsenpraktijk in VIVES Roeselare

Frank Devos
dieren18.png

BaDiZo, de beroepsvereniging voor de professionele bachelor agro- en biotechnologie, dierenzorg, houdt op zaterdag 30 november 2019 een studiedag in VIVES Roeselare.

Dit is bedoeld voor dierenartsassistenten die meer willen weten over de preventie en het management van stress bij katten, bachelors dierenzorg die nieuwsgierig zijn naar tips en tricks over de aanpak van probleemgedrag en onzindelijkheid bij katten, en dierenartsen die meer wil weten over de ‘Fear free’ werken met patiënten, eigenaars en hun team.

De beroepsvereniging zet zich in voor de officiële erkenning van het beroep en tracht mensen met dezelfde interesses en uit hetzelfde vakgebied te verenigen. Daarnaast wil men de kennis en kunde van haar leden verrijken door het aanbieden van congressen, bijscholingen en nieuwsbrieven.

Het congres Welzijn in en rond de praktijk besteedt aandacht aan het welzijn van zowel mens en dier in en rond de dierenartspraktijk. Ben je benieuwd hoe je stress voor het dier in en op weg naar de praktijk kan verminderen? Of wil je meer te weten komen over de aanpak van probleemgedrag en onzindelijkheid bij katten? 

De kostprijs voor deze studiedag bedraagt € 135, incl. lunch. Het studententarief bedraagt € 45. Locatie: Wilgenstraat 32, Roeselare. Meer info op www.badizo.be.

Deel dit via