Blokkot: samen studeren in VIVES campussen Kortrijk en Brugge

Frank Devos
blokkot3.png

De campussen Kortrijk en Brugge Xaverianenstraat van VIVES zetten tijdens de paasvakantie opnieuw hun deuren open voor studenten die een ontspannende omgeving zoeken om samen te studeren. Blokkot geeft studenten de gelegenheid om de examens in ideale omstandigheden voor te bereiden: in alle rust en stilte, samen met medestudenten, in een omgeving die optimaal is ingericht om te kunnen studeren, met veel stopcontacten, gratis snelle wifi en ontspanningsruimtes voor wie even een pauze neemt.

Blokkot vindt elke dag plaats van woensdag 4 april 2018 tot en met zondag 15 april 2018, van 8u30 tot 19u. In de weekends is het Blokkot open. In Brugge Xaverianenstraat kun je in de bibliotheek terecht. In Kortrijk vind je het Blokkot in The Cube. Blokkot is zowel toegankelijk voor studenten van VIVES als voor studenten van andere hogescholen en universiteiten. Reserveren is niet nodig.

Het is een trend dat studenten meer en meer elkaar opzoeken om samen te studeren. De hogeschool creëert daarom op vier piekmomenten tijdens het academiejaar een rustige studieomgeving voor de studenten en hun vrienden zodat ze zich samen ongestoord over de boeken kunnen buigen én samen kunnen pauzeren.​

Deel dit via