twee personen worden begeleid door een mentor

Mentorenopleiding industriële wetenschappen en technologie

Begeleid jij graduaatsstudenten op de werkvloer? Het is een waardevolle taak, die je vast tot een goed einde wil brengen. Kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kan je vanaf volgend academiejaar bij VIVES Technology terecht. Tijdens onze mentorenopleiding leren we je alles wat je nodig hebt. Op de campus of online, jij kiest.

Met onze mentorenopleiding ondersteunen we werkplekmentoren die een student (zullen) begeleiden tijdens het werkplekleren. Of je nu al eerder studenten begeleidde of je dit jaar voor het eerst mentor wordt: je bent meer dan welkom.

Met deze vorming vol tips & tricks versterken we je in jouw rol als inspirerende en enthousiasmerende mentor. Aan de hand van vier thema’s gaan we in op deze rol:

  1. de mentor als gids
  2. de mentor als instructor
  3. de mentor als coach
  4. de mentor als evaluator

De opleiding bestaat uit vier sessies op onze campus in Kortrijk. Volg je liever niet de volledige lessenreeks? Je kan je ook voor een of meerdere sessies afzonderlijk aanmelden.

Liever online volgen? Ook dat kan. In dat geval ontvang je een mail met een link naar het thema van die week. Aanmelden kan opnieuw voor een,  meerdere of alle sessies.

Zowel de fysieke als online lessen zijn gratis voor werkplekmentoren van VIVES Technology. Aanmelden kan tot 1 week voor de start. Annuleren kan tot 24 uur voor de start van de activiteit. Bij ‘no show’ zonder tijdige annulering rekenen we 25 euro aan.

Ik meld me aan voor
Ik zal aanwezig zijn op de volgende sessies:
(14 januari 2022- 13u30-15u30)
(4 februari 2022 - 13u30-15u30)
(25 februari 2022 - 13u30-15u30)
(18 maart 2022 - 13u30-15u30)