• conflict.png

Workshop mediationweek: conflict(l)eren? It takes two to tango

Workshop mediationweek: conflict(l)eren? It takes two to tango aan VIVES Zuid

In deze workshop onderzoeken we 'aan den lijve' hoe een conflict ons drijft in tegenstellingen, misbegrijpen, wantrouwen en reacties gebaseerd op overleven in het eigen gelijk. Daarna verkennen we de mogelijkheden om in-contact te leren uit het conflict zodoende tot meer common sense te komen. 

Vanuit deze ervaringsgerichte oefening met reflectie gaan we op zoek naar  de basishouding van een bemiddelaar. Hoe een bemiddelaar werkt in een conflictsituatie wordt geïllustreerd vanuit het gehanteerde procesmodel.

Met een kleine oefening vanuit een alledaags huis, tuin- en keukenconflict doorlopen we het proces zoals een professionele bemiddelaar dit doet. Wie interesse heeft kan vrijblijvend deelnemen aan een inspringoefening rond bemiddelen.

Doelgroep

Deze workshop is toegankelijk voor al wie geïnteresseerd is in een geweldloze omgang met conflict en de rol van bemiddeling hierbij.

Inschrijven

Inschrijven voor deelname kan via een mailtje aan de workshopbegeleider: [email protected]. Claude Vandevoorde is lector bachelor sociaal werk, lector postgraduaat bemiddeling en erkend bemiddelaar familiale en sociale zaken.

medweeklogos.png
Deel dit via
Gratis!
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Veerle Dekocker+32 56 26 41 50
mail mij