Logo VIVES

Hogeschool VIVES is trots op zijn logo en we zien het graag op een correcte manier afgebeeld. Neem daarom steeds contact met ons op als je vragen hebt over hoe je het logo het beste kunt gebruiken. We helpen je graag!

Bitmap

In onderstand zip-bestand vind je een jpg-versie van ons officiële logo. Dit kun je gebruiken voor websites, schermresoluties, in Office-documenten en voor presentaties: 

Gebruik voor drukwerk uitsluitend de vectoriële versie van ons logo. Zo garandeer je hoge resolutie.

Vectorieel

In onderstaande zip-bestanden vind je een eps-versie van ons officiële logo, bedoeld voor druk. Als je het logo wil weergeven in brochures, op affiches en op andere manieren die een hoge resolutie vereisen, gebruik dan steeds uitsluitend de bestanden hieronder:

Indien mogelijk, gebruik steeds de vectoriële variant van ons officiële logo.

Tekstvariant

Is het niet mogelijk om het officiële logo te gebruiken (bijvoorbeeld omwille van ruimte- of vormrestricties), dan kun je ook gebruik maken van de tekstvariant van ons logo. Deze variant gebruik je met name wanneer het logo zelf zo klein wordt afgedrukt, dat de logotekst onduidelijk of niet meer leesbaar wordt. In alle andere gevallen, gebruik je het officiële logo.

Toevoegingen of aanpassingen aan deze logo's van VIVES zijn niet toegestaan. Neem, in geval van twijfel, steeds contact op.

Logo-VIVES.png