Inschrijven voor een graduaatsopleiding

Om je in te kunnen schrijven voor een graduaatsopleiding, moet je voldoen aan de toelatingsvoorwaarden voor een graduaatsopleiding. Selecteer hieronder voor welk graduaat je je wil schrijven en aan welke campus:

Biotechniek

Gezondheidszorg

Handelswetenschappen en bedrijfskunde

Industriële wetenschappen en technologie

Onderwijs

Sociaal-agogisch werk

Je kunt je volledig online inschrijven (definitief) of langskomen op een van onze campussen. Indien je langskomt, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker als je je vooraf online registreert in ons systeem. Op die manier kun je eventuele wachtrijen bij de onlineregistratie op de campus overslaan.

Wat je zeker moet meebrengen om je in te kunnen schrijven:

  • bewijs van online registratie (als je deze stap vooraf hebt gedaan);
  • je identiteitskaart;
  • brief toekenning vorige studietoelage indien van toepassing of aanvraagformulier studietoelage voor het nieuwe academiejaar;
  • een kopie van je diploma secundair onderwijs indien je dit behaalde voor 2000. Diploma's die na deze datum zijn behaald, kunnen we zelf opvragen.

Nadat je definitief bij ons bent ingeschreven, ontvang je een welkomstpakket, informatie over je startdag, je officiële inschrijvingsdocumenten en je studentenkaart. Je bent dan helemaal klaar om bij VIVES van start te gaan.