Infosessie graduaat HR-support

In september start de nieuwe opleiding graduaat HR-support op in VIVES Kortrijk. Studenten worden opgeleid tot ondersteunende bedienden inzetbaar in personeelsdiensten (van KMO’s of grote ondernemingen), in uitzend- of selectiekantoren of in sociale secretariaten. Het graduaat HR-support is een tweejarige graduaatsopleiding waarbij het werkplekleren een derde van het curriculum omvat.

Op donderdag 6 juni 2019 stellen we de opleiding voor aan potentiële werkplekken:  het curriculum, de te behalen competenties, het werkplekleren, het matchingproces tussen student en werkplek zullen toegelicht worden. We streven in onze samenwerking met de werkplekken steeds naar een win-win situatie voor alle partijen (werkplek, student en VIVES) en beogen een partnership uit te bouwen op lange termijn.

Programma

09u00: onthaal 
09u15: voorstelling opleiding en het werkplekleren 
10u30: brainstorm over het competentieraster, taken en opdrachten op de werkplek
12u00: afronding en netwerkreceptie met broodjes

Graag hadden wij je voor de voorstelling uitgenodigd in het gebouw van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES Kortrijk. We zouden het op prijs stellen mocht je je kunnen aanmelden voor 5 juni 2019.

Deel dit via