Digitale infodag

Onze digitale infodag is voorbij. Je kunt de presentaties, proeflessen en virtuele rondleidingen terugkijken via infodag.vives.be. 

Druk op deze knop voor een overzicht van al onze andere infomomenten:

Infomomenten

Boek je bezoek

Het is tijdens de zomervakanatie niet mogelijk om zomaar onze campussen te bezoeken. Toch willen we iedereen die dat wil de kans geven om een persoonlijk bezoek te brengen aan onze campussen en kennis te maken met onze hogeschool - op afspraak en in alle veiligheid.

Je boekt een bezoek voor de opleiding(en) waar je het meest geïnteresseerd in bent en wij nodigen jou en je ouders uit voor een bezoek waarbij je bij ons langs kunt komen. We leiden je graag rond, je krijgt alle informatie over de opleiding van jouw keuze en alle antwoorden op al je vragen. Weet je nog niet wat je wil gaan studeren, dan kun je tijdens je bezoek uiteraard ook terecht voor studieadvies.

Uiteraard is het ook mogelijk om dan - indien je dat wil - meteen in te schrijven. We helpen je daar graag mee. Zo start je met een gerust hart de zomer. We rollen de rode loper maar wat graag uit voor jou en je ouders. Want: bij Hogeschool VIVES is iedereen een VIP!

Klik op de knop hieronder, laat ons weten in welke opleiding(en) je geïnteresseerd bent, vul je gegevens in en selecteer wanneer je ons wilt bezoeken. We zien je graag terug op onze hogeschool! Tot binnenkort!

Boek je bezoek

 

Geïnteresseerden in afstandsonderwijs nemen best, voor het boeken van een bezoek, contact op via [email protected]. Wie weet kunnen we je ook telefonisch of via een online afspraak wegwijs maken en hoef je op deze manier geen verplaatsing naar onze campus te maken.

Deel dit via