Infodag in alle VIVES-campussen

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infodag op zaterdag 27 juni 2020. Die vindt plaats op elk van onze campussen (in Brugge, Kortrijk, OostendeRoeselare en Torhout). Je kunt er die dag terecht van 10u tot 17u. Heb je al beslist om bij ons te komen studeren? Dan kun je op zaterdag ook bij ons terecht om je inschrijving definitief te maken.

Tijdens de infodag verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infodag.

VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd. Bekijk de pagina over infomomenten op afstand voor meer info. 

Andere infomomenten

Deel dit via