Infoavond voor ouders en studenten verpleegkunde Roeselare

gezondheidszorg

Het academiejaar is intussen enkele weken oud en iedereen begint stilaan zijn draai te vinden. Daarom lijkt het ons een goed moment om de studenten van het eerste jaar en hun ouders uit te nodigen voor een infoavond. De avond start met een kort inhoudelijk gedeelte. Achteraf bieden we je graag een drankje aan en kun je op informele wijze napraten met een aantal docenten.

Ook al zijn onze studenten jonge volwassenen en zijn zij op de eerste plaats onze partner in hun leerproces, toch zijn we ons ervan bewust dat ook de ouders zich sterk betrokken voelen bij de studies van hun kinderen. Het is niet onze gewoonte om de ouders op regelmatige basis op school uit te nodigen, maar bij de start van de opleiding kan het interessant zijn om eens stil te staan bij een aantal aspecten van studeren in het hoger onderwijs. Ook bij andere gelegenheden of bij eventuele problemen blijven ouders van studenten welkom

De ontmoetingsavond voor ouders en studenten van het eerste jaar verpleegkunde van VIVES Roeselare vindt plaats op maandag 21 oktober 2019. Parkeren kan op onze parkeerplaats aan de Bollenstraat vanaf 19u. We starten om 19u30, ingang blok B op VIVES Roeselare. Napraten kan vanaf 21u15.

De avond is gratis. Aanmelden kan tot 18 oktober 2019.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via