Infoavond voor ouders en studenten agro- en biotechnologie Roeselare

Het academiejaar is intussen enkele weken oud en iedereen begint stilaan zijn draai te vinden. Daarom lijkt het ons een goed moment om de studenten van het eerste jaar en hun ouders uit te nodigen voor een ontmoetingsavond. De avond start met een kort inhoudelijk gedeelte. Achteraf bieden we je graag een drankje aan en kun je op informele wijze napraten met een aantal docenten.

Ook al zijn onze studenten jonge volwassenen en zijn zij op de eerste plaats onze partner in hun leerproces, toch zijn we ons ervan bewust dat ook de ouders zich sterk betrokken voelen bij de studies van hun kinderen. Het is niet onze gewoonte om de ouders op regelmatige basis op school uit te nodigen, maar bij de start van de opleiding kan het interessant zijn om eens stil te staan bij een aantal aspecten van studeren in het hoger onderwijs. Ook bij andere gelegenheden of bij eventuele problemen blijven ouders van studenten welkom.

De ontmoetingsavond voor ouders en studenten van het eerste jaar van de bachelor agro- en biotechnologie vindt plaats op dinsdag 15 oktober 2019. We starten om 20u, in aula B.1.2 op VIVES Roeselare. Napraten kan vanaf 21u15. Parkeren kan op onze parkeerplaats aan de Bollenstraat vanaf 19u.

Gelieve je ten laatste op 14 oktober 2019 aan te melden aan de hand van onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via