Infoavond autotechnologie: Waterstof, de brandstof van de toekomst?

industriële wetenschappen en technologie

Op woensdag 28 november 2018 organiseert de opleiding autotechnologie van VIVES Kortrijk een infoavond rond de mobiliteit van de toekomst. Iedereen kan er gratis terecht voor een lezing en twee informatieve sessies.

In een algemene sessie wordt een beeld geschetst van de mogelijke toekomst van de mobiliteit. Shared, connected en autonoom? In doorlopende sessies leer je alles over:

  • testen op een 4WD-vermogensbank. Hoe werkt dat? Welke voertuigen kun je testen en wat kun je precies testen? Als demonstratie wordt er getest met een volledig elektrisch voertuig, Nissan Leaf.
  • waterstof als brandstof voor de toekomst. Tijdens deze sessie krijg je uitleg over waterstof als brandstof en de werking van de  Toyota Mirai en de Hyundai ix 35. De Toyota Mirai en de Hyundai zullen ook ter plaatse te bezichtigen zijn.

Aansluitend is een drankje voorzien. De avond is gratis voor alle geïnteresseerden, maar aanmelden tot en met 21 november 2018 is verplicht via onderstaand aanmeldingsformulier. Meld je snel aan, want het aantal aanwezigen is beperkt tot 50 personen.

Inschrijvingen gesloten

The maximum number of available places has been reached for this activity. Registration has been closed.
Deel dit via