Student

multimedia

Graduaat in de industriële informatica, afstudeerrichting multimedia

Bij VIVES start je het keuzetraject Creative Digital Design van het graduaat in de industriële informatica in de afstudeerrichting multimedia, want als Creative Digital Designer ben jij een echte multimediaspecialist. Of je nu sites of apps of games wil ontwikkelen: met deze opleiding kan het allemaal. Je werkt tijdens je studie aan verschillende praktijkprojecten en hebt veel vrijheid om je eigen studietijd in te delen.

Waar kan ik dit volgen?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

multimedia studeren

Je houdt je bezig met de creatieve media-inhoud én met projectmanagement binnen de creatieve industrie. Een Creative Digital Designer doorloopt het hele proces van conceptontwikkeling tot productie en leert hoe je mediaproducten in de markt zet. In twee jaar word je zo opgeleid tot een creatieve professional die zowel achter als voor de schermen een leidende rol kan spelen.

Studenten van vandaag bepalen de wereld van morgen. Daarom sta je in deze opleiding met beide benen in de praktijk. Je krijgt opdrachten van echte bedrijven. Je gaat zelf of in samenspraak met je docent op zoek naar hoe je jouw design het beste kan realiseren.

multimedia studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Hoeveel kost mijn studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met mijn studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >