Student

industriële informatica

Graduaat industriële informatica aan VIVES Noord

Ben jij een creatieveling die gepassioneerd websites wil ontwerpen en beheren? Dan is het keuzetraject Creative Digital Design van de afstudeerrichting multimedia van het graduaat industriële informatica iets voor jou.

Waar kan ik dit volgen?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

Industriële informatica studeren

Binnen het keuzetraject Creative Digital Design leer je op een creatieve manier statische en dynamische responsive websites ontwikkelen en beheren. Het is de perfecte combinatie van creatieve vormgeving, technische functionaliteit en aandacht voor gebruiksgemak. Het accent ligt op creativiteit, waarbij fotografie, grafisch ontwerp en multimediatechnieken een belangrijk onderdeel zijn.

Via duaal leren kom je tijdens de keuzetraject Creative Digital Design al vroeg in contact met je werkplek. Je maakt kennis met het werkveld via bedrijfsbezoeken en je draait mee in projecten. Je wordt getraind in sociale vaardigheden om op een goede manier met jezelf, je collega’s en je werk om te gaan.

industriële informatica studeren

Je studie in een oogopslag

Hoeveel kost mijn studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met mijn studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >