energie zonneboiler

Hernieuwing Rescert-certificaat zonneboilers sanitair

Attest hernieuwing Rescert certificaat zonneboilers sanitair

Vernieuw je Rescert-certificaat zonneboilers sanitair bij VIVES. Je leert de nieuwste ontwikkelingen, wetgevingen en een ontvangt een zeven jaar geldend attest zonder dat je de volledige basisopleiding hoeft te volgen.

Waar kan ik dit volgen?
Hernieuw je Rescert-certificaat zonneboilers sanitair volgen

Deze bijscholing informeert over recente wijzigingen in het vakgebied, zowel wat betreft de wetgeving als nieuwe ontwikkelingen.

De opleiding kan maximaal twee jaar voor de vervaldatum gevolgd worden. De opleiding hernieuwing Rescert-certificaat zonneboilers sanitair verlengt je bekwaamheidsattest opnieuw met zeven jaar. de vervaldatum van het oorspronkelijke attest mag niet overschreden worden alvorens de bijscholing te volgen, ook de aanvraag ter verlenging van het certificaat moet ingediend worden bij Rescert voor die vervaldatum. Indien je te laat hernieuwt, moet je van de wet de volledige opleiding opnieuw volgen.

Hernieuwing Rescert-certificaat volgen

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

persoon aan het werk met zonneboiler

Procedure vanaf inschrijving:

Na inschrijving op de hernieuwingscursus ontvang je de syllabus. Dit is een tekst met een 50 à 200 vragen met antwoorden. Elk antwoord wordt gevolgd door een meer gedetailleerde uitleg. Hiervan wordt verwacht dat de cursist deze op voorhand heeft ingestudeerd, voordat hij/zij de bijscholing volgt.

De kandidaat stuurt tijdig zijn/haar vragen door aan de VIVES zodat de lesgever de vragen kan voorbereiden en bespreken in de bijscholing. De wijze waarop de vragen kunnen gesteld worden, wordt doorgegeven na de inschrijving.

Elke kandidaat is vervolgens verplicht een bijscholing te volgen van minstens 3 uur in onze erkende opleidingsinstelling. Ook de op voorhand gestelde vragen worden hier behandeld.

Na de bijscholing en voor de vervaldatum van de geldigheid van jouw certificaat leg je een examen af in een erkende exameninstelling. Dit examen bestaat uit 15 meerkeuzevragen. Elke vraag komt uit de syllabus. Na slagen op dit examen krijg je een getuigschrift, daarmee kun je zelf een verlenging van jouw certificaat aanvragen. Om te slagen dien je 60% te behalen. Er is geen giscorrectie.

persoon staat op dak tussen zonneboilers

Data

27 oktober van 18u tot 22u. opfrissingscursus met aansluitend examen.

Kostprijs

150 Euro wordt ingericht vanaf 8 inschrijvingen

bankkaart

Kmo-portefeuille

Deze opleiding komt volledig in aanmerking voor steun via de kmo-portefeuille.
Let wel: de steunaanvraag moet gebeuren binnen de veertien dagen na de start van de opleiding.
Erkenningsnummer VIVES-zuid: DV.O101992