Elektronica-ICT student

elektronica-ICT

Bachelor in de elektronica-ICT aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Onze samenleving wordt steeds meer een informatiemaatschappij. Het gebruik van elektronische hulpmiddelen is onmisbaar geworden. Dagelijks maken we gebruik van geautomatiseerde systemen, computernetwerken, smartphones, apps enzovoort.

Waar kan ik dit volgen?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

Word ICT-manager of ICT-projectleider
Elektronica-ICT Cityhacks

Ben je geboeid door deze wereld, dan biedt deze opleiding alle kansen om de praktijk en de toepassingen ervan te leren beheersen. Bachelors in de elektronica-ICT zijn zeer gegeerd op de arbeidsmarkt. Het diploma staat ook al jaren op de lijst van knelpuntberoepen: werk gegarandeerd.

Een bachelor in de elektronica-ICT behaal je op campus of op afstand via de afstudeerrichtingen elektronica of ICT. Deze opleiding in Smart Technology is geschikt voor alle vooropleidingen, zeker ook voor ASO-leerlingen.

Elektronica-ICT studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Afstudeerrichtingen van de bachelor in de elektronica-ICT

elektronica

Elektronica

Wil je van de snel evoluerende wereld van de elektronica het fijne weten? Wil je er zelf van nabij bij betrokken zijn en zo op een creatieve en inventieve manier 'oplossingen op maat' leren uitdokteren? Wil je van ontwikkeling, implementatie en onderhoud van hightech elektronische schakelingen jouw job maken? Kies dan voor de afstudeerrichting elektronica.

ICT

Ben je geboeid door de nieuwste ontwikkelingen in de ICT-wereld? Geïnteresseerd in smart technology? Wil jij de technologie erachter leren kennen en zelf kunnen ontwikkelen? Zijn ontwerpen en programmeren van (embedded) systemen, beheren van computernetwerken en websites ontwikkelen jouw ding? Als je hiervan overtuigd bent, dan is de afstudeerrichting ICT je op het lijf geschreven.

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >