Het leerbedrijf House of Wellbeing is onderdeel van de bacheloropleiding Wellbeing- en Vitaliteitsmanagement in VIVES Kortrijk. In dit leerbedrijf krijgen de studenten de kans om de theorie om te zetten in de praktijk. In alle jaren van de opleiding doen de studenten in het leerbedrijf de broodnodige ervaring op om na hun opleiding onmiddellijk het werkveld in te duiken.

In het leerbedrijf zijn zowel studenten, docenten als externen welkom. We vertrekken er vanuit onze vier pijlers: food, movement, body & mind. Dankzij onze uiterst moderne accommodatie is het aanbod van activiteiten heel breed. Enkele voorbeelden hiervan zijn massages, lichaamsbehandelingen, workshops omgaan met stress,  relaxatiesessies en nog veel meer. Bovendien is er een wellness met sauna, hammam en infraroodmuur.
Het wellbeingcentrum House of Wellbeing organiseert ook trainings waar zowel internen als externen zich voor kunnen aanmelden.
Alle aangeboden activiteiten kunnen ingeboekt worden via ons reserveringssysteem.

House of Wellbeing
Sint-Denijseweg thv 44-46
8500 Kortrijk.

Relax @ House of Wellbeing --> volzet: half maart 2022 zijn we terug!

Zin in een ontspannende avond met verschillende activiteiten in een beperkte groep?
Reserveer dan je plekje bij Relax @ House of Wellbeing. Via een carrousel van ontspannende activiteiten laten we je kennismaken met onze afstudeerrichtingen: care, spa en coaching. De studenten zullen je begeleiden en in de watten leggen.

Elke donderdagavond van 18u tot 21u.

Via deze link kan je inschrijven.

Me-time @ House of Wellbeing

Nood aan een momentje voor jezelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze laatstejaars verwennen je graag met een deugddoende massage of een lichaams- en gelaatsverzorging aan een klein prijsje.
Met je bubbel genieten in onze privé-wellness is ook een mogelijkheid.

Elke vrijdag van 14u tot 17u.

Bekijk hier ons aanbod!

 

Training @ House of Wellbeing

Leer je graag iets bij over onze 4 pijlers food, movement, body & mind? Kom dan naar onze Training @ House of Wellbeing en laat je inspireren door boeiende sprekers over diverse en actuele thema's.
Zowel studenten, docenten als externen zijn welkom.

Donderdag 18 november van 11u tot 12u30 verwelkomen we dermatoloog Mark Vandaele. 

In deze training vertelt dokter Mark Vandaele hoe je je huid best verzorgt en wat de invloed is van zon, zonnebank, tattoeages, ...

Reserveren is verplicht via deze link
 

 

Verhuur accommodatie

De prachtige accommodatie is te huur voor bedrijven en verenigingen. Het omvat de receptie van het leerbedrijf, een keuken en een polyvalente ruimte voor zo’n 25 bezoekers.

Naast de verhuur van onze accommodatie bieden wij de huurders ook de mogelijkheid om één of meerdere activiteiten te beleven. Afhankelijk van de voorziene tijd zijn er verschillende mogelijkheden. Waarom bijvoorbeeld niet je teambuilding beginnen met een halfuurtje fitball? Of na de lunch een wandeling in de buurt maken onder leiding van een wandelcoach in spe?
Ook catering kunnen wij voor je regelen. Daarvoor werken we samen met Lunch Local. Voor prijzen, voorwaarden en beschikbaarheden: contacteer Mira Huysentruyt: [email protected]

Projecten op maat

De derdejaarsstudenten van de drie afstudeerrichtingen wellbeing- en vitaliteitsmanagement staan klaar om projecten binnen te halen en aan te pakken. Wens je een (halve) dag op maat? Op basis van je voorkeuren steken de laatstejaars een boeiend en gevarieerd programma in elkaar. Ze maken prijsoffertes, staan in voor de communicatie, maken een draaiboek op en voeren het programma ook uit.

Ons leerbedrijf is uitstekend uitgerust: we hebben een wellness-gedeelte met sauna, hammam (volgens de geldende COVID-19-maatregelen), infraroodmuur en relaxruimte. Er zijn mono- en duocabines voor de lichaamverzorgingen en er is een beweegruimte beschikbaar.