Het leerbedrijf House of Wellbeing is onderdeel van de bacheloropleiding Wellbeing- en Vitaliteitsmanagement in VIVES Kortrijk. In dit leerbedrijf krijgen de studenten de kans om de theorie om te zetten in de praktijk. In alle jaren van de opleiding doen de studenten in het leerbedrijf de broodnodige ervaring op om na hun opleiding onmiddellijk het werkveld in te duiken.

In het leerbedrijf zijn zowel studenten, docenten als externen welkom. We vertrekken altijd vanuit onze vijf pijlers: body, mind, soul, food & movement. Dankzij onze uiterst moderne accommodatie is het aanbod van activiteiten heel breed. Enkele voorbeelden: workshop omtrent stresshantering, zelfzorg, gezonde lunches, bewegen op de werkvloer maar ook wellnessbehandelingen, massages en nog veel meer.

Bovendien is er een wellness met sauna, hammam en infraroodmuur.
Het wellbeingcentrum House of Wellbeing organiseert ook trainingen waar zowel internen als externen zich voor kunnen aanmelden.
Alle aangeboden activiteiten worden ingeboekt via ons reserveringssysteem.

House of Wellbeing
Sint-Denijseweg thv 44-46
8500 Kortrijk.

Projecten op maat

De derdejaarsstudenten van de drie afstudeerrichtingen wellbeing- en vitaliteitsmanagement staan klaar om projecten binnen te halen en aan te pakken. Wens je een (halve) dag op maat? Op basis van je voorkeuren steken de laatstejaars een boeiend en gevarieerd programma in elkaar. Ze maken prijsoffertes, staan in voor de communicatie, maken een draaiboek op en voeren het programma ook uit.

Dit kan bij jou op de werkvloer maar ook bij ons in het leerbedrijf.

Ons leerbedrijf is uitstekend uitgerust: we hebben een gezellige polyvalente ruimte met annex wellness-gedeelte met sauna, hammam, infraroodmuur en relaxruimte. Er zijn mono- en duocabines voor wellnessbehandelingen en er is een bewegingszaal beschikbaar.

Verhuur accommodatie

De prachtige accommodatie is te huur voor bedrijven en verenigingen. Het omvat de receptie van het leerbedrijf, een keuken en een gezellige polyvalente ruimte voor zo’n 25 bezoekers.

Naast de verhuur van onze accommodatie bieden wij de huurders ook de mogelijkheid om één of meerdere activiteiten te beleven. Afhankelijk van de voorziene tijd zijn er verschillende mogelijkheden. Waarom bijvoorbeeld niet je vergadering beginnen met een halfuurtje fitball en eindigen met een yogasessie? Of na de lunch een wandeling in de buurt maken onder leiding van een wandelcoach in spe?
Ook catering kunnen wij voor je regelen. Daarvoor werken we samen met Lunch Local.

Voor prijzen, voorwaarden en beschikbaarheden: contacteer Mira Huysentruyt: [email protected]

Dag van de mantelzorger

Op 23 mei is het de Dag van de Mantelzorger in House of Wellbeing.

Schrijf je in voor een leuke verwennamiddag.
Ook kan je als vriend, vriendin of familielid deze verwendag cadeau doen aan een mantelzorger.
Tijdens ons speciaal evenement kan je als mantelzorger genieten van ontspannende massages, een heerlijk hapje, interessante workshops en meer.

Laat je eens in de watten leggen en geef jezelf de tijd om op adem te komen.
Wees snel want plaatsen zijn beperkt!

Schrijf je hier in.