winkelmanagement via incompanytraject
winkelmanagement via incompany-traject

Winkelmanagement via incompany-traject aan VIVES Zuid

Het incompanytraject van de graduaat winkelmanagement is speciaal ontwikkeld voor werknemers in de retail die hun kijk op de retail willen verruimen en hun leidinggevende vaardigheden willen ontwikkelen. Je leert over diverse retailprocessen, over marketing,  on- & offline verkopen... Als (toekomstig) winkelmanager ontwikkel je bovendien je communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Je combineert werken en studeren en je past je kennis meteen toe bij je eigen werkgever. Als kers op de taart verwerf je in twee jaar tijd je hogeschooldiploma.

Waar kan ik dit volgen?
Campusonderwijs
Verstevig je kennis van retail en e-commerce

Zie je de sector evolueren en heb je veel goesting om je kennis te verbreden en te versterken? Wil je kunnen doorgroeien? Geloof je net als ons dat een hoger diploma in retail & e-commerce jou hierbij kan helpen? Sluit je dan aan bij een gemotiveerde groep professionals en leer van onze retailexperten en je medestudenten. 

Studeren en werken? Je werkgever duidt een werkplekmentor aan die jou zal ondersteunen tijdens jouw traject. Jouw mentor geeft jou de mogelijkheid zaken uit te proberen. Uiteraard ontvang je de nodige feedback en ga je er mee aan de slag. Samen met de VIVES-begeleider evalueert je werkplekmentor jouw vooruitgang in het traject.  

Wie staat centraal in het incompany-traject retail & e-commerce? Jij als student-werknemer. Daarnaast leer je van je medestudenten, je collega's en je leidinggevende op je werk en van de retailexperten en coaches van VIVES. Winkelmanagement heeft een keuzetraject, namelijk retail en e-commerce. Klik hieronder voor meer informatie.

Winkelmanagement via incompanytraject studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?