laptop

winkelmanagement

Graduaat in het winkelmanagement aan VIVES Zuid

In het graduaat winkelmanaagement maak je kennis met de veelzijdigheid van de retail, zoals het dagelijks beheer van een winkel, people management, commercial skills, digitale marketing, personeelszaken en je maakt ook een echte webshop. 

Waar kan ik dit volgen?
opleiding graduaat in het winkelmanagement volgen
winkel

Werk je graag in team? Organiseer je graag? Neem je graag de leiding? Hou je van winkelen? Ben je enthousiast om (veel) te verkopen? Is je antwoord vijf keer positief, dan is deze opleiding iets voor jou. Met je graduaatsdiploma winkelmanagement ga je aan de slag als filiaalmanager, vestigingsmanager, afdelingsmanager van (online) retailbedrijven, zelfstandige retailer met een eigen store of webshop...

Wie winkelmanagement gaat studeren aan VIVES Kortrijk, kiest automatisch voor het keuzetraject Retail & E-commerce. Met dit graduaatsdiploma kan je zo aan de slag als filiaalmanager, afdelingsmanager of als zelfstandige met een eigen store of webshop. Je opleiding is heel breed: je verdiept je in communicatie, commerciële skills, e-commerce, marketing, financieel management, peoplemanagement, sociaal recht ...

Zo heb je voldoende bagage om overal te kunnen meedraaien. Het beroepsgerichte keuzetraject Retail & E-commerce van het graduaat winkelmanagement zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid om je eigen toekomst in handen te nemen.

winkelmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Wil jij een team leiden?

Als toekomstig winkelverantwoordelijke kun je perfect inspelen op nieuwe behoeftes van klanten en kun je jouw team van verkoopmedewerkers motiveren en begeleiden.

Studeer winkelmanagement op twee manieren:

Winkel

Retail & E-commerce

Waarom doet de ene retailer gouden zaken terwijl een ander bedrijf flopt? Zorg dat jij aan de winnende kant staat dankzij het keuzetraject Retail & E-commerce van het graduaat winkelmanagement. Zowel winkels in de straat als webshops hebben een mooie toekomst.

E-commerce ondernemer

Retail & E-commerce via incompany-traject

Werk je al in de retailsector en wil je je verder ontwikkelen? Wil je meer verantwoordelijkheid of doorgroeien naar een functie op managementniveau? Geloof jij net als wij dat, als je wilt blijven meetellen, een leven lang leren nodig is? Heb je echt goesting om bij te leren?

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >