wellbeing studenten doen aan stretchen

wellbeing- en vitaliteitsmanagement
wellbeing- en vitaliteits-management

Bachelor in wellbeing- en vitaliteitsmanagement aan VIVES Zuid

Merk jij de nood aan Wellbeing op van cli√ęnten, hun mantelzorgers en hun begeleiding in de priv√©- en openbare zorginitiatieven? Ben je benieuwd hoe je met goede zorg hieraan positief kan tegemoet komen? Wil jij mensen leren het hectische leven het hoofd te bieden?

Heb je zin om mensen te coachen richting een optimale Work-life Integration? Wil jij bedrijven ondersteunen in hun overgang naar een bedrijfsbeleid van de 21ste eeuw dat Wellbeing en vitaliteit van de werknemers vooropstelt.

Val jij voor het plannen en organiseren van een wellnessaanbod aan diverse doelgroepen? Zie jij uit naar het runnen van een spa en wellnesscentrum? Wil jij deel uitmaken van het professionele team in een wellnessresort of -kuuroord?

Betekent sport ook zoveel in je leven? Wil jij met de nieuwste tools op het gebied van sportinnovatie de sport- en bedrijfswereld futureproof helpen digitaliseren?

Waar kan ik dit studeren?
opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement volgen
student wellbeing

Speel je graag in op actuele trends, noden en macro-evoluties in onze samenleving zoals sedentair leven, overgewicht, prestatiedruk, hoge werkdruk, burn-out, bore-out, vergrijzing … om de Wellbeing en vitaliteit van mensen te bevorderen? Wil jij ook nadenken over hoe we deze problemen weer de baas kunnen worden?

Indien je antwoorden op één of meer van deze vragen ja is, dan is de opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement een interessante opleiding voor jou. Je studeert af in één van onze vier afstudeerrichtingen of keuzetraject: Care en vitaliteitsmanagement, Coaching en wellbeingmanagement, Wellness en spamanagement en Sports Innovation & Wellbeing en bouwt daarna een loopbaan uit in de bedrijfswereld, gezondheidsindustrie, sportsector, onderwijs- en begeleidingsvoorzieningen, wellness- en spawereld …

wellbeing- en vitaliteitsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit studeren?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Afstudeerrichtingen van de bachelor in wellbeing- en vitaliteitsmanagement