Les

verkorte studieroute wellbeing- en vitaliteitsmanagement
verkorte studieroute wellbeing- en vitaliteits-management

Verkorte studieroute wellbeing- en vitaliteitsmanagement aan VIVES Zuid

Heb je interesse om wellbeing en vitaliteit in organisaties te managen? Wil je concepten van zorg en vitaliteit ontwikkelen in organisaties? Wens je een wellnesscentrum te runnen? Speel je graag in op nieuwe trends in wellbeing? Ben jij de ideale persoon om mensen aan te sturen in hun work-life balance? Zoek je een actuele en boeiende opleiding die zich focust op de praktijk? Dan is een verkorte studieroute wellbeing- en vitaliteitsmanagement wellicht iets voor jou.

Waar kan ik dit volgen?
Volg een verkorte opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement
Groep studenten

Wellbeing maakt de verbinding tussen het fysieke en het mentale van de mens. Veel verschillende factoren hebben een directe invloed op het wellbeing, zoals voeding, vitaliteit, beweging, mentale weerbaarheid, met je gevoelens naar buiten kunnen komen, een goede band met collega’s en relativeringszin.

Door de snelheid waarmee de wereld evolueert, is wellbeing een uitdaging die een gestructureerde aanpak vraagt. De blijvende dynamiek van verandering doet iets met organisaties, teams en mensen. Ze worden uitgedaagd om het stuur zelf in handen te nemen. De opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement is een managementopleiding die de tools en de kennis over wellbeing aanreikt om op deze veranderende context in te spelen.

Gang Vives

Wat is een verkorte studieroute?

Deze opleiding is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je als je op onderstaande knop drukt.

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Verkorte studieroute wellbeing- en vitaliteitsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studieroute

Waar kan ik dit volgen?