veldrijders

verkorte studieroute sport- en cultuurmanagement - sportmanagement
verkorte studieroute sport- en cultuur-management - sportmanagement

Verkorte studieroute bachelor bedrijfsmanagement, afstudeerrichting sport- en cultuurmanagement, specialisatie sportmanagement aan VIVES Noord

Daar sta je dan. Genietend van een voetbalmatch of atletiekmeeting in een stadion vol enthousiaste fans. Of langs het wielerparcours, wachtend op de passage van je favoriete renner. En je denkt … zo een evenement, daar wil ik graag deel van uitmaken. Dat kan! Sport is echt wel big business geworden en een belangrijke economische pijler. Of het nu over actieve of passieve tijdsbesteding gaat, de economische belangen zijn gigantisch. De sportsector heeft nood aan professionele managers. Jij dus! Heb jij een passie voor sport? Droom jij van een carrière als manager van een sportorganisatie of spelers en atleten? Wil je graag sportevenementen organiseren? Zou je graag het sportbeleid in jouw stad of gemeente uitwerken en uitvoeren? Je hebt de bal maar binnen te koppen. Kies voor de afstudeerrichting sportmanagement en maak van je interesses gewoon je beroep.

Waar kan ik dit volgen?
sportmanagement studeren
student

Heb jij een passie voor sport? Droom jij van een carrière als manager van een sportorganisatie? Wil je graag sportevenementen organiseren? Zou je graag het sportbeleid in jouw stad of gemeente uitwerken en uitvoeren? Wil je graag atleten en andere sporters zakelijk ondersteunen?

A dream becomes a reality … Kies voor de afstudeerrichting sportmanagement. In zes semesters maken we jouw droom waar. Je krijgt alle noodzakelijke vakken om een gedegen sportmanager te worden.

De rest van deze pagina vertelt je specifiek meer over het verkorte studietraject. Om meer te weten te komen over de inhoud van je vakken, klik je op onderstaande knop.

student

Wat is een verkorte studieroute?

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier. Deze verkorte studieroute kun je volgen in VIVES Brugge Xaverianenstraat.

VERKORTE STUDIEROUTE SPORTMANAGEMENT STUDEREN

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studieroute

Waar kan ik dit volgen?

Onderwijstaal

supporters

Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?

Je kunt een vrijstelling verkrijgen van een (deel van een) opleidingsonderdeel als je beschikt over een eerder verworven kwalificatie (EVK). Een EVK is een studiebewijs dat aantoont dat je de kennis en vaardigheden hebt verworven die verbonden zijn aan dat (deel van een) opleidingsonderdeel. Klik op de knop voor meer informatie over hoe jij jouw vrijstellingen kan aanvragen.

student
 Quote signs

Sport is weliswaar altijd mijn passie geweest en het is mijn droom om professioneel iets in die sector te doen – bij voorkeur als sportfunctionaris in de sportdienst van een gemeente.