balsport
Bachelor in het bedrijfsmanagement

sport- en cultuurmanagement via afstandsonderwijs
sport- en cultuur-management via afstands-onderwijs

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Sport- en cultuurmanagement aan VIVES Noord

In deze afstudeerrichting via afstandsonderwijs, studeer je automatisch de specialisatie sportmanagement. Met de specialisatie sportmanagement heb je fantastische mogelijkheden om later manager te worden van een sportorganisatie, sportevenementen te organiseren of het sportbeleid in je gemeente of stad te helpen uitbouwen.

word specialist in sport
man met kostuum

Droom je van een job aan de zakelijke kant van de sportwereld? Wil jij graag zakelijk manager worden in een sector die grote behoefte heeft aan goed opgeleid personeel? Of droom je van een carrière als manager van een grote sportorganisatie en wil je graag sportevenementen organiseren?

Ben je geïnteresseerd om een heel solide basis in het bedrijfsmanagement te combineren met een opleiding tot specialist sport? Dan is de opleiding sportmanagement op afstand binnen de afstudeerrichting sport- en cultuurmanagement op afstand vast iets voor jou.

Sport- en cultuurmanagement via afstandsonderwijs studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Hoeveel kost mijn studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met mijn studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >