Softwaremanagement docent met student
Bachelor in de toegepaste informatica

softwaremanagement via afstandsonderwijs

software-management via afstands-onderwijs
Bachelor in de toegepaste informatica, afstudeerrichting softwaremanagement in VIVES Zuid

Als softwaremanager ga je op zoek naar hoe informatica op een innovatieve manier de bedrijfseconomische processen kan ondersteunen. 

Ook op campus
Afstandsonderwijs
softwaremanager worden
Studenten VIVES

In deze afstudeerrichting op afstand krijg je een sterke basis in databaseontwerp, analyse, programmeren en systeem- en netwerkbeheer, maar dit wordt aangevuld met een sterke economische pijler, met vakken als Business Management, E-marketing, Business Process Modelling, Business Process Improvement, E-business Entrepreneurship, Accountancy en Computer Law.

Door deze combinatie van informaticakennis en businesskennis is een afgestudeerde in deze richting de ideale brug tussen de business en de IT. Wie kiest voor de afstudeerrichting Softwaremanagement studeert automatisch af in het keuzetraject Business & IT.

softwaremanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.