studenten
Graduaat

Sales Support

Graduaat Sales Support aan VIVES Zuid

Wil je graag in de verkoop aan de slag? Voor studenten met een passie voor sales en marketing.

Waar kan ik dit volgen?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

opleiding Sales Support volgen
brainstormen

Ben je ondernemend en zie je overal kansen zonder daarbij een uitdaging uit de weg te gaan? Wil je leren hoe succesvol te verkopen via social media en e-commerce (webshop)? En sta je daarbij graag ten dienste van (online) klanten? Of hou je eerder van afwisseling en uitdagende targets? Zoek niet verder! De keuzetrajecten Sales Assistant, Sales Representative en Sales Immo (NIEUW!!) van het graduaat Sales Support van VIVES zijn écht iets voor jou!

VIVES biedt binnen de studie drie keuzetrajecten aan. Wie kiest voor Sales Assistant, wil als Sales Advisor of commercieel medewerker een partner worden van klanten (oa. bij e-commerce), vertegenwoordigers en andere collega's. Wie kiest voor Sales Representative wil als vertegenwoordiger of verkoper zelf graag nieuwe klanten werven en opvolgen. Kies je voor Sales Immo, dan wil je een ondersteunende rol opnemen in de vastgoed wereld.

In alle trajecten leer je zowel commerciële, communicatieve, sociale, digitale, financiële én juridische skills. Allicht ben je hands-on? Top! Liefst 1/3 van de opleiding draai je mee in een bedrijf om ervaringen op te doen. Praktijk verzekerd!

Graduaat Sales Support studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Specialiseer je in sales

Sales Assistant

In het keuzetraject Sales Assistant van de graduaatsopleiding Sales Support leer je de kneepjes van het verkoopsvak. Als Sales Assistant, Sales Advisor of commercieel medewerker ben je samen met je collega’s een partner voor (online) klanten, vertegenwoordigers en andere bedrijfsafdelingen. Verder help je ook mee om de Social selling en E-commerce te optimaliseren.

Sales Representative

In het keuzetraject Sales Representative leer je hoe je als vertegenwoordiger of verkoper nieuwe klanten aantrekt en bestaande klantenrelaties onderhoudt en verstevigt.

Sales Immo

Als Sales Assistant, Sales Advisor of commercieel medewerker ben je partner voor (online) klanten, vertegenwoordigers en andere bedrijfsafdelingen.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.