Accountancy

postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde
postgraduaten handels-wetenschappen en bedrijfskunde

Postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde aan VIVES Brugge Business School

De postgraduaten van handelswetenschappen en bedrijfskunde van hogeschool VIVES bieden een ideale mix van theorie en praktijk, direct inzetbaar op de werkvloer. Voltijds werken en studeren? Het kan! Dankzij opleidingen op maat van de professional.

Waar kan ik dit volgen?
Bijscholen
Bussinesmanagement

Een postgraduaat is een vervolgopleiding voor professionals die al een bachelor- of masterdiploma op zak hebben. In het kader van de verdere professionele vorming streven postgraduaten naar een verdieping van de competenties verworven in de vooropleiding. Een postgraduaat is een opleiding van ten minste 20 studiepunten. Cursisten die geen van deze diploma’s hebben, kunnen de opleiding volgen mits aantoonbare relevante werkervaring. In dit geval ontvang je een attest van deelname.

Als geregistreerde ondernemer kun je gebruik maken van de kmo-portefeuille. Dit betekent dat je subsidies kunt krijgen van de Vlaamse Overheid om de opleiding te financieren. Al onze opleidingen komen in aanmerking voor betaling met de kmo-portefeuille. Daardoor betaal je maar de helft van de opleidingskosten.

Meer info over de verschillende postgraduaten vind je hier.

Een postgraduaat handelswetenschappen en bedrijfskunde studeren