postgraduaat Supply Chain Management

Postgraduaat Supply Chain Management aan VIVES Noord

Het programma geeft u op een gestructureerde wijze inzicht in de supply chain managementstrategie, behandelt alle sleutelelementen van een goed functionerend supply chain management concept en maakt de unieke verbinding met de belangrijkste technieken van operationeel beheer.

Waar kan ik dit studeren?
Levenslang leren

We behandelen zowel strategische, tactische, operationele als personeel gebonden vraagstukken.

De docenten – allen mensen die ruime praktijkervaring hebben – zorgen ervoor dat u zowel de theoretische basis als de praktische kant begrijpt. De lessen worden telkens aangevuld met praktijkvoorbeelden en oefeningen. Daarnaast behandelt u een onderwerp uit uw eigen werkomgeving. Deze business case toont aan dat u de theoretische concepten die aangeleerd werden, kunt omzetten in een praktische aanbeveling voor uw organisatie.

Het programma Supply chain management wapent u dus om de dagelijkse uitdagingen in deze vakgebieden met nieuwe inzichten aan te pakken. Een must voor wie meer wil weten en vooruit wil.

Een postgraduaat Supply Chain Management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Waar kan ik dit studeren?

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen: de lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

  • Verantwoordelijken in Supply Chain of Operations die een diepere kennis en een up-to-date inzicht willen verkrijgen in hun vakgebied.
  • Professionals die werkzaam zijn in een bedrijf en frequent met supply chain en operations in contact komen: plant managers, IT-managers, sales managers…
  • Medewerkers van inkoop, productie, planning, expeditie, magazijnbeheer, distributie, transport, verkoop, consultancy bedrijven enz. die een totaalbeeld willen verkrijgen.
Betaling

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
http://https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille