Lachende zakenmensen

postgraduaat human resources management

Postgraduaat Human Resources Management aan VIVES Brugge Business School

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! De corona-crisis heeft organisaties op zijn kop gezet. Er wordt opnieuw nagedacht over wie de organisatie is en wilt zijn, zowel voor zijn klanten als voor zijn medewerkers. Mensen verbinden aan de organisatie en met elkaar, is meer dan ooit een uitdaging. HR heeft hierin een cruciale rol te spelen.

Waar kan ik dit volgen?
Campusonderwijs
HR

Onze maatschappij kent voornamelijk dienstverlenende, klantgeoriënteerde en gespecialiseerde vormen van organisaties. Met andere woorden, organisaties waarbinnen elk individu op zijn manier het verschil maakt. Het is de taak van HR om de juiste mensen aan te trekken en op de meest optimale manier bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Dankzij de sterk opkomende digitalisering leggen HR-professionals zich steeds meer toe op hun strategische rol. Ook jij kan jouw organisatie en medewerkers doorheen deze uitdagende tijden gidsen. Het postgraduaat HR reikt de nodige tools aan om dit aan te pakken.

De opleiding start vanuit een strategisch kader en biedt handvaten om een aantrekkelijk werkgeversimago op te bouwen, een leerklimaat te ontwikkelen, een performante evaluatie- en rewarding- strategie op te zetten. Dit alles binnen de krijtlijnen van onze sociale wetgeving. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals met bakken praktijkervaring, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen! Want niet alleen van de docenten, maar ook van jouw medestudenten kan je heel wat leren.

Deze opleiding start in oktober en duurt een volledig academiejaar. Meer info over deze opleiding vind je hier.

 

Human resources management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen: de lessen gaan door op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

 

HR

Doelpubliek

In dit postgraduaat wordt het ‘softe’ aspect van HR behandeld. De opleiding richt zich tot professionals die zich willen verdiepen in het opzetten van een strategisch HR-beleid doorheen de verschillende fases van aantrekken en behouden van medewerkers.

  • Professionals die graag het HR-werkveld willen betreden
  • HR-medewerkers die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen
  • Payroll medewerkers die hun HR-kennis willen uitbreiden en verdiepen;
  • Medewerkers uit selectie- of uitzendkantoren / recruiters die hun HR-kennis willen uitbreiden en verdiepen.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille