Human Resources

postgraduaat HR, sociaal recht en payroll

Postgraduaat HR, sociaal recht en payroll aan VIVES Noord

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! Staat ook uw organisatie en medewerkers steeds meer onder druk door de snelle veranderingen?

Waar kan ik dit volgen?
Campusonderwijs
HR

Alles moet sneller, beter, wendbaarder… U bent niet alleen! Veel organisaties zijn vandaag op zoek naar een passend antwoord, en vooral HR speelt een cruciale rol in dit antwoord.

Vanaf academiejaar 22-23 worden twee volwaardige postgraduaten aangeboden; Human Resources Management en Sociale Wetgeving en Payroll.

Het postgraduaat HR Management richt zich vooral tot professionals die zich willen verdiepen in het opzetten van een strategisch hr-beleid doorheen de verschillende fases van aantrekken en behouden van medewerkers. Meer info over het volledige programma vind je hier.

In het postgraduaat Sociale Wetgeving en Payroll staan we stil bij het wetgevend kader waarbinnen HR zich situeert. Het collectief en individueel arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en de loons- en personeelsadministratie zijn topics die aan bod komen. Meer info over het volledige programma vind je hier.

Beide postgraduaten starten begin oktober, duren één academiejaar en kunnen apart van elkaar gevolgd worden.

 

Een postgraduaat HR, sociaal recht en payroll studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen!

Het handboek ‘Gids voor sociale reglementering in ondernemingen’ van Francis VERBRUGGE is inbegrepen in deze opleiding. Dit boek is uitgegroeid tot dé bijbel voor iedere practicus die een sociaal-juridische vraag heeft. Hij is de bondgenoot, zowel van de payroll-administrator, de assistente van de personeelsdirecteur, als van de personeelsdirecteur zelf. 

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 0,5
Lesdagen: de lessen gaan door op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

Deze expert class is een must voor HR-medewerkers die zich wensen te verdiepen in de sociale wetgeving en het verwerken van loonsadministratie. De Expert Class gaat van start in oktober en duurt 1 semester.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille