Kantoor

organisatie en management
via afstandsonderwijs

Bachelor in organisatie en management* (Office Management) aan VIVES Noord en VIVES Zuid *onder voorbehoud goedkeuring Vlaamse Regering

In de bacheloropleiding organisatie en management leer je hoe je jouw takenpakket, jezelf en anderen efficiënt kunt organiseren. Je bent hiertoe in staat omdat je in je opleiding de juiste tools meekrijgt die je helpen om goed te communiceren en te presenteren.

De opleiding organisatie en management maakt van jou de sleutelfiguur in het management van een bedrijf, een overheidsinstantie, een vereniging. Je wordt de onmisbare schakel te midden van management, collega’s, klanten en leveranciers.

Omdat je opgeleid wordt om een sleutelfunctie te vervullen, zal je alle facetten van de bedrijfsorganisatie leren kennen: communicatie in het Nederlands en enkele vreemde talen, informatietechnologie en management. Daarbij werk je permanent aan je persoonlijke en teamgerichte ontwikkeling.
Vul dit pakket aan met een grondige kennis en een grote gebruikersexpertise van de courante softwarepakketten en je bent klaar voor de start van een boeiende carrière waarbij jij zowel organisatorisch als technologisch een voortrekkersrol zult spelen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega's, klanten en directie. Kortom, je bent de onmisbare spil in het bedrijf en de organisatie.

Welke afstudeerrichting of welk keuzetraject je ook kiest, je wordt voorbereid op een boeiende baan in binnen- of buitenland, je wordt specialist in communicatie en organisatie, in planning en coördinatie. En op termijn heb je zelfs door je centrale positie inspraak in belangrijke beslissingen.

Organisatie en management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

Meer info

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

Meer info