studenten

organisatie en management

Bachelor in organisatie en management (Office Management) aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Leer hoe je jezelf en anderen efficiënt kunt organiseren. Je wordt een kei in plannen, coördineren, communiceren, presenteren en adviseren.

Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

opleiding organisatie en management studeren
studenten

Heb je een passie voor communicatie? Ben je goed in plannen en organiseren?

Ben je geïnteresseerd in de bedrijfswereld? Of ben je geboeid door de zorgsector?

In de opleiding organisatie en management kies je zelf op basis van je interesse voor Business & Communication, Business & Organisation, Business & Languages of Medical Office Management.

Wat je ook kiest, weet dat je gegeerd bent in het werkveld want je wordt een allrounder met een specialisatie naar keuze.

Klik hieronder door naar de keuze die aansluit bij jouw interesse.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

Afstudeerrichtingen en keuzetrajecten van de bachelor in organisatie en management

Business & Languages

Kies je voor Business & Languages aan VIVES Brugge dan kies je voor een opleiding waar meertalige communicatie centraal staat (met 3 vreemde talen naar keuze).

In Business & Languages aan VIVES Kortrijk staat de meertalige communicatie ook centraal maar kies je vanaf de eerste fase voor de specialisatie Business & Communication (met accent op Engels, Frans, Duits of Spaans) of voor de specialisatie Business & Organisation (met focus op ondersteunende managementvaardigheden). 

Medical Office Management

Medical Office Management is een keuzetraject binnen de professionele bacheloropleiding organisatie en management. Je wordt de rechterhand van artsen en managers in ziekenhuizen of de spil waarrond de dagdagelijkse organisatie draait in arbeidsgeneeskundige diensten, ziekenfondsen, ocmw's...

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.