studenten

organisatie en management

Bachelor in organisatie en management (Office Management) aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Leer hoe je jezelf en anderen efficiënt kunt organiseren. Je wordt een kei in plannen, coördineren, communiceren, presenteren en adviseren.

Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

opleiding organisatie en management studeren
studenten

De opleiding organisatie en management maakt van jou de sleutelfiguur in het management van een bedrijf of een overheidsinstantie. Je wordt de onmisbare schakel te midden van management, collega’s, klanten en leveranciers. Omdat je opgeleid wordt om een sleutelfunctie te vervullen, zal je alle facetten van de bedrijfsorganisatie leren kennen: communicatie in het Nederlands en enkele vreemde talen, informatietechnologie en management. Daarbij werk je permanent aan je persoonlijke en teamgerichte ontwikkeling.

Vul dit pakket aan met een grondige kennis en een grote gebruikersexpertise van de courante softwarepakketten en je bent klaar voor de start van een boeiende carrière waarbij jij zowel organisatorisch als technologisch een voortrekkersrol zal spelen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega's, klanten en directie. Kortom, je bent de onmisbare spil in het bedrijf en de organisatie.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

Afstudeerrichtingen en keuzetrajecten van de bachelor in organisatie en management

Business & Languages

In Business & Languages aan VIVES, kies je vanaf de eerste fase voor de specialisatie Business & Communication (met accent op Engels, Frans, Duits of Spaans) of voor de specialisatie Business & Organisation (met focus op ondersteunende managementvaardigheden). Je job wordt later een van de meest veelzijdige: soms uitvoerend, soms coördinerend, dan weer organiserend of aansturend. Dankzij je communicatieve vaardigheden en taaltalent ben jij de sleutelfiguur die alle eindjes samenbrengt.

Medical Office Management

Medical Office Management is een keuzetraject binnen de professionele bacheloropleiding organisatie en management. Je wordt de rechterhand van artsen en managers in ziekenhuizen of de spil waarrond de dagdagelijkse organisatie draait in arbeidsgeneeskundige diensten, ziekenfondsen, ocmw's...

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.