Aula

Microdegrees toegepaste informatica via afstandsonderwijs

bedrijfsmanagement via afstands-onderwijs
Micro Degree bedrijfsmanagement aan VIVES Zuid

Met een getuigschrift van een microdegree binnen bedrijfsmanagement laat je je werkgever zien kennis van bedrijfszaken te hebben.

Afstandsonderwijs
Volg een opleiding micro degree bedrijfsmanagement
Student VIVES

De micro degrees van de opleiding bedrijfsmanagement bestaan uit een specialisatiepakket van 60 studiepunten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een micro degree bedrijfsmanagement laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een micro degree bedrijfsmanagement volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in het bedrijfsmanagement. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.

micro degree bedrijfsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Kies jouw opleiding

Bedrijfsadministratie

Je behaalde een bachelor of master in een niet-economisch studiegebied, maar je wil met kennis van zaken het bedrijfsleven instappen? Economie, recht, Excel, boekhouden, inleiding fiscaliteit, sociale wetgeving, btw, verzekeringen, management accounting… zorgen voor een goede startbasis.

Eventorganisatie

Je wil je bachelor- of masterdiploma aanvullen met een specialisatie rond eventorganisatie? Je kunt hierbij kiezen tussen de opties Business Events of Music & Entertainment.

Logistiek expert

Het logistieke gebeuren is een cruciale factor voor Vlaanderen. We zijn een export- en doorvoerland bij uitstek. Het bedrijfsleven smeekt om logistieke experten, met kennis van logistieke processen, douane- en accijnswetgeving, productieplanning, warehousing …

Marketing Communication Management

Je wil je vooral richten op het communicatieaspect in de marketing? Hoe breng je een product op de markt, hoe positioneer je het? Welk reclamemedium is het meest geschikt?

Marketingmanagement

Commerciële vaardigheden kan je in combinatie met elke vooropleiding bijzonder goed gebruiken in elk bedrijf of elke organisatie. Met aspecten als marketing, distributiebeleid, product- en prijsbeleid, communicatie, salestraining, marktonderzoek … trainen we je commerciële skills.

Marketingmanagement voor de automotive sector

Na je (technische) vooropleiding word je in deze micro degree klaargestoomd om een commerciële functie op te nemen in de automotive sector, één van de grootste branches ter wereld.