student microdegree bedrijfsmanagement

microdegrees bedrijfsmanagement via afstandsonderwijs

Verdiep je in de bedrijfsmatige kant van het bedrijf of de organisatie waar je werkt en behaal een getuigschrift van een micro degree.

Ook op campus
Afstandsonderwijs
Student microdegree bedrijfsmanagement

De micro degrees van de opleiding bedrijfsmanagement bestaan uit een pakket specialisatievakken van ongeveer 30 studiepunten. Je kan vrij combineren tussen de verschillende pakketten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een micro degree bedrijfsmanagement laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een micro degree bedrijfsmanagement volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in het bedrijfsmanagement. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.