wellbeing studenten doen aan stretchen

microdegree in wellbeing- en vitaliteitsmanagement via afstandsonderwijs

microdegree wellbeing- en vitaliteits-management
Microdegree wellbeing- en vitaliteits-management aan VIVES Zuid

Word een expert op het gebied van de balans tussen werk en privéleven, je omgeving, innerlijke rust, voeding en beweging, wellness en gezondheid.

Waar kan ik dit volgen?
Bijscholen
specialiseren in handelswetenschappen en bedrijfskunde
Wellness

De micro degrees van de opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement bestaan uit een specialisatiepakket van 60 studiepunten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde.

Met een getuigschrift van een micro degree wellbeing- en vitaliteitsmanagement laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een micro degree wellbeing- en vitaliteitsmanagement volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.

micro degree bedrijfsmanagement studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Onderwijstaal

Kies jouw opleiding

Wellness, spa en management

Nieuwe diensten bedenken, becijferen en in de markt te zetten: low-cost wellness, wellness retreats, wellness voor mensen met kanker of met een beperking ... zijn jouw interesses. Jouw creatieve ondernemerszin wordt in dit Micro Degree daarom extra gevoed met stevige inzichten in ondernemerschap, marketing en financieel beleid.

care en management

Goede, ondersteunende zorg maakt het verschil bij de begeleiding van cliënten ongeacht hun leeftijd. Oog hebben hierbij voor de behoeften van familie, mantelzorgers en vrijwilligers hoort daar integraal bij.

coaching en management

Stress- en burnout preventie staat in vele arbeidsorganisaties hoog op de agenda. Het samen met medewerkers zoeken naar oplossingen voor problemen vergt coachingswerk en inzicht in organisaties.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >