student

microdegree Human Resources Management

Microdegree Human Resources Management aan VIVES Zuid

In de HRM-sector werk je straks veel samen met andere mensen. Dit zie je terug in de opleiding. Je krijgt opdrachten uit de praktijk die je in groepen uitvoert. Je leert zo jouw communicatieve en sociale vaardigheden in te zetten, projectmatig te werken en je maakt ook meteen kennis met jouw toekomstige werkveld.

Waar kan ik dit volgen?
Personeelswerk en -werving
studenten

Je behaalde een bachelor of master in een niet-economisch studiegebied, maar je wil met kennis van zaken de sector van personeelswerk en -werving instappen? Met een micro degree Human Resources Management ben je gewapend om een rol te spelen in de personeelsafdeling van een profit- of non-profitorganisatie.

Met een micro degree kun je in heel wat bedrijven aan de slag. Ook in de uitzendbranche komen jouw vaardigheden en kennis uitstekend van pas. Wil je verder studeren en een bachelor organisatie en management halen, dan krijg je vrijstellingen voor alle afgelegde vakken van deze micro degree.

Human Resources Management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >