digitale transformatie

microdegree Digital Transformation Essentials via afstandsonderwijs

microdegree Digital Transformation Essentials via afstandsonderwijs
microdegree Digital Transformation Essentials aan VIVES Zuid

Voel je helemaal thuis in de digitale revolutie. Ontgrendel de sleutel tot innovatie en vind je weg in databanken, webdesign en Office-tools.

Opleiding Digital Transformation Essentials studeren
man aan het werk met databases

Met deze opleiding in digitale tools sta je aan de voorhoede van de digitale revolutie. De microdegree Digital Transformation Essentials toont je de weg in databases, webdesign, Office-tools en foto- en videobewerking.

Je volgt deze opleiding (van 27 studiepunten) via afstandsonderwijs. Zo kan je ze combineren met je werk en kan je studeren waar en wanneer het jou uitkomt.

3 redenen om Digital Transformation Essentials te studeren bij VIVES

Geef je loopbaan de wending die je zoekt, terwijl je aan het werk bent. Ons flexibel traject volg je in alle vrijheid, met als resultaat een waardevol getuigschrift binnen de opleiding bedrijfsmanagement aan VIVES. Dit getuigschrift geeft je recht op vrijstellingen, mocht je er later voor kiezen om een volledige bachelor binnen bedrijfsmanagement of toegepaste informatica te volgen. 

Studeer waar en wanneer je wil

Studeren combineren met werken en leven? Dat kan! Bepaal zelf je studieprogramma en tempo om één of meerdere getuigschriften te behalen of verder te bouwen naar een volwaardig bachelordiploma. Er zijn geen lesmomenten op de campus. 

Grote flexibiliteit

Naast het zoveel mogelijk zelf bepalen hoe en waar je studeert, proberen we ook de examens zo flexibel mogelijk te organiseren: overdag, 's avonds, op zaterdagvoormiddag of soms zelfs van thuis uit. 

Betaalbaar

Je betaalt geen hoge opleidingsfees, maar dezelfde prijs als onze 'gewone' studenten. Naast de vaste inschrijvingskost geldt een bedrag per studiepunt. Dat betaal je pas op het moment dat je een vak opneemt. 

Wat is een microdegree?

Microdegrees zijn er voor de professional die:

  • z'n vakkennis wil bijspijkeren
  • een kei wil worden in een nieuw vakdomein
  • de sprong wil maken naar een nieuw diploma

Tijdens een microdegree verdiep je je in heel specifieke zaken. Je volgt namelijk de specialiserende vakken uit een opleiding, aangezien je de algemene brede kennis al bezit. De expertise die je opdoet in een microdegree zet je meteen om in de praktijk.

Een microdegree duurt maximum één academiejaar en telt maximum 60 studiepunten. 

Kom langs op onze infodagen

Tijdens onze infodagen ontdek je onze campussen en opleidingen. Je kan er lessen en rondleidingen volgen, cursussen inkijken, de lokalen en labo's verkennen ... Kom af en vraag ons de oren van het lijf. 

Inschrijven? Dat kan altijd online. Kom je liever langs op de campus? Dan kan dat op de infodagen en elke werkdag.

Programma
Opleidingsonderdelen STP
Databanken & SQL 4
Excel Advanced 3
Business Process Modeling 4
Digital Transformation 3
Webdesign 3
Enterprise Content Management 3
Analyse & IT-projectmanagement 4
Foto- en videobewerking 3
Totaal studiepunten 27

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?